Το φόρουμ μας εξελίχθηκε σε https://kairos.snowguide.gr/
 Επισκέψου το, επέλεξε πως θες να συνδεθείς - Facebook, Twitter, Google ή Yahoo ή Github - και πες τη γνώμη σου.

Author Topic: ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ. Πωλείται TP-LINK TL-WA730RE Wireless Range Extender  (Read 1053 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blades

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 22772
Πωλείται σχεδόν καινούριο TP-LINK TL-WA730RE Wireless Range Extender , έχει χρησιμοποιηθεί περί τους 2 μήνες μόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως access point.
 Περιλαμβάνει:
 * TP-LINK WA730RE
 * Τροφοδοτικό
 * Καλώδιο 1m ethernet
 - Συσκευασία δεν υπάρχει
 
 Εντός Αθηνών η συναλλαγή χέρι με χέρι - εκτός Αθηνών μπορώ να το στείλω με courier τα οποία έξοδα αποστολής και έξοδα αντικαταβολής θα επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Τιμή 15 ευρώ
επικοινωνία: snowguide.sales@gmail.com
Περιγραφή:
 Το TP-Link Wireless Range Extender TL-WA730RE έχει σχεδιαστεί για να θεσπίσει ένα προηγμένο ασύρματο δίκτυο με ευρύτερη κάλυψη και ευρύτερο φάσμα. Παρέχει προεπιλογή Range Extender Mode,που λειτουργεί ως «σταθμός αναμετάδοσης» για να πάρει ασύρματα σήματα από τη βάση του router ενός δικτύου ή το σημείο πρόσβασης, και να επαναλάβει το σήμα άψογα στις προηγουμένως περιοχές χωρίς πρόσβαση. Επίσης, διαθέτει auto-repeater λειτουργίες, που συνδέει το επισφαλές δίκτυο αμέσως με το πάτημα ενός κουμπιού. Ακόμη περισσότερο, όχι μόνο μπορεί να πάρει τη μέγιστη απόδοση με προϊόντα IEEE 802.11n, αλλά επίσης να επιτυγχάνει πλήρη ταχύτητα 54Mbps, όταν συνδέεται με προϊόντα IEEE 802.11g.
« Last Edit: 10 Mar, 2014, 19:50:50 by blades »
Υπομονή, οι βάρβαροι έχουν ημ.λήξης.