Το φόρουμ μας εξελίχθηκε σε https://kairos.snowguide.gr/
 Επισκέψου το, επέλεξε πως θες να συνδεθείς - Facebook, Twitter, Google ή Yahoo ή Github - και πες τη γνώμη σου.

Author Topic: Loeb εναντίον Pastrana στα Summer X Games 2012  (Read 2845 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blades

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 22772
 Την πρό(σ)κληση του Travis Pastrana να αγωνιστεί στα X Games αποδέχθηκε ο Sebastian Loeb, με τους δύο κορυφαίους οδηγούς να έρχονται αντιμέτωποι για πρώτη φορά την ερχόμενη Κυριακή (1/7) στις πίστες του Λος Άντζελες. Στον αγώνα θα λάβει μέρος και ακόμα ένας διάσημος οδηγός, ο Marcus Gronholm.
 
 Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC θα τρέξει με ένα εξελιγμένο Citroen DS3 545 ίππων. Τα X Games περιλαμβάνονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross (GRC). Οι αγώνες γίνονται σε ανάμεικτες πίστες (χώμα/χαλίκι/άσφαλτος), μήκους ενός χιλιομέτρου. Υπάρχουν δύο δοκιμασίες, των τεσσάρων γύρων η καθεμία, που καθορίζουν την κατάταξη για την εκκίνηση του τελικού, ο οποίος διαρκεί πέντε γύρους.
 
 Σε κάθε αγώνα, οι οδηγοί θα πρέπει να ολοκληρώνουν ένα «Joker lap» που ακολουθεί ένα διαφορετικό, μακρύτερο μέρος της διαδρομής και η οποία περιλαμβάνει ένα άλμα 20 μέτρων. Αυτό είναι το highlight του αγώνα που κρατά τους θεατές με κομμένη την ανάσα. Οι «Ολυμπιακοί Αγώνες των extreme sports», τα X Games, διοργανώνονται από το 1994.

Παρακολουθήστε εδώ πλάνα από τις δοκιμές του Loeb για τα X Games

 
Υπομονή, οι βάρβαροι έχουν ημ.λήξης.