Το φόρουμ μας εξελίχθηκε σε https://kairos.snowguide.gr/
 Επισκέψου το, επέλεξε πως θες να συνδεθείς - Facebook, Twitter, Google ή Yahoo ή Github - και πες τη γνώμη σου.

Author Topic: Ανακοινωση απο το Χιονοδρομικο Κεντρο Βασιλιτσας  (Read 1348 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline snowguide

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 335
  • ConNected

  Αγαπητοί φίλοι,
 
  Ο χειμώνας πλησιάζει και το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας είναι έτοιμο   να τον υποδεχτεί! Σε όλη την καλοκαιρινή και φθινοπωρινή περίοδο   σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε σειρά ενεργειών με στόχο την βελτιστοποίηση   των υπηρεσιών στους χιονοδρόμους και τους επισκέπτες του κέντρου.
 
  Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε η ετήσια συντήρηση των αναβατήρων και του   υπόλοιπου εξοπλισμού από το μόνιμο προσωπικό του κέντρου και   εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες. Παράλληλα έγιναν όλοι οι   προβλεπόμενοι από τη νομοθεσία έλεγχοι και πιστοποιήσεις ώστε να   εξασφαλιστεί η αξιοπιστία της λειτουργίας, η ασφάλεια των επιβατών και η   νομιμοποίηση της λειτουργίας του κέντρου για την επόμενη περίοδο.
 
  Ιδιαίτερη φροντίδα έχει δοθεί στον συρόμενο αναβατήρα ‘’ΕΛΙΜΕΙΑ’’ που   κατέχει ιδιαίτερα νευραλγική θέση στο Χιονοδρομικό Κέντρο και εξυπηρετεί   μεγάλο μέρος των χιονοδρόμων. Η επιθυμία μας για την αντικατάσταση του   είναι γνωστή, όμως η δύσκολη οικονομική συγκυρία έχει αναβάλει την   χρηματοδότηση του έργου αυτού. Έτσι δόθηκε βαρύτητα στην συντήρηση του   αναβατήρα ενώ σημαντική καινοτομία θα είναι η αναβάθμιση των ‘’πιάτων’’   του αναβατήρα στα οποία θα εγκατασταθούν νέα μακριά μπαστούνια τύπου   ‘’self-service’’. Τα νέα μπαστούνια θα διευκολύνουν την διαδικασία της   λήψης του ‘’πιάτου’’ από τον χιονοδρόμο στην αφετηρία με στόχο την   μεγιστοποίηση της μεταφορικής ικανότητας του αναβατήρα, ενώ θα κάνουν   και πιο άνετη την όλη διαδρομή του χιονοδρόμου.
 
  Σημαντικές παρεμβάσεις έγιναν τον τομέα των πιστών με κατάλληλες   χωματουργικές εργασίες. Μια νέα πίστα δημιουργήθηκε στην περιοχή του   Διθέσιου αναβατήρα. Επίσης έγινε εκβραχισμός των πιστών, ένα αίτημα   πολλών χρόνων, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και τη   λειτουργία με μικρότερη ποσότητα χιονιού.   Ταυτόχρονα δημιουργήθηκαν   άλματα στην περιοχή του τριθέσιου αναβατήρα και στο καταφύγιο στον   αναβατήρα ‘’Μιγδάνη΄΄ ώστε να γίνουν πάρκα snowboarders. Επίσης   σημαντικές εξομαλύνσεις έγιναν σε πολλά σημεία των πιστών όπου είχαν   εντοπιστεί προβλήματα. Τέλος ολοκληρώνεται σύντομα η βελτίωση της   σήμανσης των πιστών με νέες ενημερωτικές πινακίδες!
 
  Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την τιμολογιακή πολιτική της νέας   χρονιάς, για τη δυνατότητα έκδοσης ετήσιων καρτών και για οτιδήποτε   νεότερο. Επίσης σας καλούμε να μας στείλετε οποιαδήποτε πρόταση –   επισήμανση – παρατήρηση που θεωρείτε χρήσιμη. Το email επικοινωνίας   είναι το exkb@vasilitsa.com.
 
  Καλό χειμώνα!
 
 
 
  Ε.Δ. του Ε.Χ.Κ.Β.

Offline snowguide

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 335
  • ConNected
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΚΔΟΣΗ ΕΤΗΣΙΩΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 15/12/2011 ΜΕ ΤΙΜΕΣ: ΕΝΗΛΙΚΩΝ:105€ ΜΑΘΗΤΙΚΗ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ:75€ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ- ΠΑΣΟ) ΠΑΙΔΙΚΗ :75€ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.Δ. ΤΟΥ Ε.Χ.Κ.Β. (ΤΕΡΜΑ Κ. ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΗ-ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ)
ΤΗΛ. 2462076530