ναι πιο πληρη δεν γινεται 0.2!!
λοπον γιοατρος δεν ειμαι αλλα απο μουδιασματα ξερω!τα δαχτυλα μουδιαζουν για πλακα οταν κανεις βαρη και οχι μονο!
κυρια αιτια ειναι το ωλενιο νευρο στον αγκωνα που δημιουργει μουδιασματα κυριως στο μικρο δαχτυλο και το διπλανο του,επισης το συνδρομο καρπιαιου σωληνα δημιουργει μουδιασμα στα αλλα δαχτυλα αλλα και πανω απο τον καρπο και τον πηχη.ολα αυτα τα μουδιασματα παρατηρουντε κυριως την ημερα και σπανια στον υπνο σου.
καλα εγω απο μουδιασματα που κρατανε 2-3 δευτερολεπτα !!!!και μετα φευγουν και επαναλαμβανοντε μερικες φορες μεσα στην μερα!εχω σε διαφορα σημεια μηνες!διπλα στο ματι..στην γαμπα σα δακτυλιος,,στο δικεφαλο,,,μαλιστα τον ιουλιο ειχα και κοπωση αλλα χωρις απωλεια μυικης δυναμης ομωσ!κουφο?ενιωθα επι ενα μηνα και κομματια και δεν με κραταγαν τα ποδια μου αλλα εκανα τα ιδια κιλα στα βαρη,μιλαμε για 180κιλα σκουοτ,125 στηθοσ..κ.τ.λ
μεσα σε ενα χρονο επεσα απο 44αιματοκριτη σε 41 με μοναδα μετρησεων απο 42-52 και μαλλον λεει ο γιατρος αφου δεν επεσα αλλο..μαλλον επαθα κριση g6pd αλλα κανενασ αλλος δικτης στις αιματολογικες δεν επηρεαστηκε..μονο ανεβηκε ο σιδηρος μονο στο αιμα οχι την φερετινη πανω απο τα ορια.ο γιατρος λεει οτι αυτην την στιγμη δεν ξερει το γιατι αλλα εχω σταθερο αιματοκριτη 6 μηνες 41 παροτι τριπλασιασα το κρεασ!
για την χοληστερινη που λες ,η καλη χοληστερινη ειναι αυτη που προστετευει τα νευρα,εχω καταλληξει για τα μουδιασματα εκτοσ απο αυτα που προερχοντε απο το ωλενιο νευρο φταινε στρεσογονες καταστασεις και τα παρατηρουμε ολα λογω ηλικιασ ενω αν τα παθαινες στα 20 δεν θα εδινες σημασια!!εγω ειχα στα 28 ολα τα συμπτωματα εμφραγματος μουδιασμε στο αριστυερο χερι ιδρωτασ μονο στο χερι.αισθημα πιεσης που ξεκιναγε απο τα πλευρα,πηγενε στο στερνο και κατελιγε στισ καρωτιδες στο λαιμο.ξυπνησα μεσα στον υπνο μου με ανακατοσουρα,,λεω παει!!!!τελικα απο τοτε τοι εχω παθει καμμια 20αρια φορες μεσα σε 15 χρονια αλλα μονο το αισθημα πιεσης!!και ο γιατρος που απο την αρχη μου ειπα δεν εχεισ τιποτα μου ειπε αν ηταν και κατι ρε θα ειχεσ πεθανει 15 χρονια το παθαινεις!!και μετρησα και πιεση εκεινη την στιγμη που το επαθα(κραταει το πολυ 5-αντε βια 10 λεπτα η ολη φαση!!) και εχω πιεση απο παιδακι 6 μικρη 10.5 μεγαλη.
πλεον προσπαθω να αδιαφορω οσο γινεται για ολα αυτα σε συνδιασμο με το αλλο που σου εχω πει εχω καταληξει στα θεματα στρες..τωρα οτι ειναι να γινει θα γινει!με ηρεμιστικα ισως με αυτα ξεμπερδευεις αλλα δεν παιρνω με τιποτα!!!!
παντως εσυ ειμαι σιγουρος οτι εχεισ το ωλενιο νευρο η του καρπιαιου σωληνα :D
και καλο ειναι να παρεις γιατρε μου καμμια μαγια μπυρας για βιταμινες β.εγω παιρνω γιατι οταν εχεις ελλειψη g6pd ειναι 100%απαραιτητο..αν δεις ποσα αλλα πραγματα δεν κανει να τρωω...εδω λενε μονο για κουκια και αγρια μανιταρια...ρε ουτε τονικ γουοτερ δεν κανει ακι εω πιει κουβαδες!!εμαθα πολλα απο μονο βεβαια,,,το τονικ εχει μεσα πριμακινη δεν το πιστευα και πηγα και διαβασα την συνθεση και ελεος ηταν αληθεια φαρμακα βαζουν μεσα οι μαλακες...και ολα τα γλυκα με μπλε χρωμα..ειναι αστειο ομως πολλοι ανθρωποι με την ελλειψη αθτου του ενζημου στην ελλαδα παθαινουν κρισεις που δεν καταλαβαινουν και απλα ζαλιζοντε 2-3 μερες επειδη τρωνε η πινουν κατι που δεν κανει και δεν το ξερουν επειδη ουτε οι γιατροι δεν τα ξερουν διστηχως..