Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Σημερα φορεσα τα χειμερινα παπουτσακια!!!!
Μπορει αλλα με σωσαν ειδη, μου πεταχτηκε μια ........ με μηχανακι στη λωριδα μου και σε βρεγμενο οδοστρωμα φρεναρα στο τσακ, αν ειχα τα αλλα θα την ειχα μασει σβαρνα!
Quote from: mafia on 09 Nov, 2010, 19:59:01 Μπορει αλλα με σωσαν ειδη, μου πεταχτηκε μια ........ με μηχανακι στη λωριδα μου και σε βρεγμενο οδοστρωμα φρεναρα στο τσακ, αν ειχα τα αλλα θα την ειχα μασει σβαρνα!αχχχ και πανω που θα ρωταγα αν κρατανε καλυτερα στο βρεγμενο απο τα κοινα ελαστικα
Quote from: pappasp on 08 Nov, 2010, 18:29:09 τελικα ειναι τοσο καλα οντως τα χιονολαστιχα?μηπως να φτιαξω κ εγω ενα χειμωνιατικο σετακι? πολυ φτηνα λαστιχα σε κατακαιρους προσφορες εχει κ εδω camskill.co.ukτα χιονολαστιχα ειναι τοσο καλα που μπορεις να κινησαι σε χιονισμενο βουνισιο δρομο (στροφες ανηφορες κατηφορες ) με 40-60 χλμ με ασφαλεια και το αμαξι δεν κοπαναει οπως με τις αλυσιδες. σε εθνικη με χιονι αν δεν εχει κινηση και δεν εχεις καποιον μπροστα σου πας ανετα με 90-100 χλμ επισης τον χειμωνα στο βρεγμενο ειναι βεντουζες και οταν πεφτεις σε νερολακους η υδρολισθηση αργει πολυ να ερθειto camskill εχει τις καλυτερες τιμες αλλα πολλα απο τα λαστιχα που βλεπεις στο site τους εχουν τελειωσει >
τελικα ειναι τοσο καλα οντως τα χιονολαστιχα?μηπως να φτιαξω κ εγω ενα χειμωνιατικο σετακι? πολυ φτηνα λαστιχα σε κατακαιρους προσφορες εχει κ εδω camskill.co.uk